Priveste din toate perspectivele!


Sistemele de supraveghere video ofera un grad ridicat de incredere vizitatorilor hotelului dumneavoastra. Acestea sporesc eficienta personalului de securitate prin posibilitatea de a viziona fiecare centimetru din suprafata hotelului la orice ora din zi sau din noapte. Inregistrarile sunt pastrate pe perioada stabilita de politica hotelului dumneavoastra in functie de capacitatea de stocare a solutiei alese.


Rezistenta la intemperii

Camerele de supraveghere de exterior beneficiaza de Standardul IP66 care permite utilizarea indiferent de conditiile meteo.

Rezolutie HD megapixel

Calitatea imaginii este extrem de ridicata cu rezolutii de la 1280x720 pana la 1920x1080. Detaliile captate vor oferi certitudine.


Lentila Varifocala

Aveti posibilitatea sa setati unghiul pe care doriti sa il supravegheati oferindu-va posibilitatea de a selecta fie un cadru mai larg, fie un detaliu pe care doriti sa il sesizati.


Leduri IR

Senzorii de infrarosu se activeaza automat in conditii de slaba iluminare si permit surprinderea imaginilor pe timpul noptii.


Vizualizare de pe mobil

Softul de vizualizare poate fi descarcat din AppStore sau Google Play si permite conectarea de la distanta la DVR.

Detalii


Sisteme supraveghere video hoteuri - camera DomeSisteme supraveghere video hoteluri – poate cele mai populare sisteme de paza in zilele noastre, camera speed dome avand a deosebita utilitate in domeniul hotelier. Practic, un sistem de supraveghere video, preia imagini prin intermediu unor camere si sunt inmagazinate pe un sistem de inregistrare (DVR – digital video recorder).

Filmarile astfel realizate, pot fi vizionate atat local pe un monitor sau televizor, cat si online pe un calculator, laptop, tableta sau telefon.


Supraveghere video hoteluri - camera video

Camerele de supraveghere video sunt echipamentele prin intermediul carora se preiau imaginile si sunt transmise mai departe spre a fi prelucrate.

Acestea pot fi clasificate in mai multe moduri: de interior sau de exterior, cu vedere pe timp de noapte sau cu vedere numai pe timp de zi, dupa forma constructiva a camerei, dupa calitatea procesorului etc.

Alegerea camerelor se face absolut numai in functie de necesitatea hotelului dumneavoastra si caracteristicile spatiului ce trebuie supravegheat.


Supraveghere video - DVRDVR sau digital video recorder este sistemul de inregistrare si prelucrare a datelor. Perioada de inregistrare variaza in functie de capacitatea de stocare a HDD-urilor.

Este o componenta extrem de importanta daca va doriti sisteme supraveghere video hoteluri de top.