Permanent in control!


Sisteme control acces hotelier - sporesc gradul de securitate al camerelor si al bunurilor din ele. Ele va vor permite sa setati drepturi de acces distincte favorizand o buna monitorizare a activitatii hotelului. Decideti cine, cand si unde poate avea acces in hotelul dumneavoastra. Prin intermediul acestor sisteme mariti gradul de confort al oaspetilor dumneavoastra.

Eficientizare consum hoteluri

Prin intermediul economizorului de energie turistul va putea sa controleze grupat  corpurile de iluminat din camera si sa stinga in acelasi timp un grup intreg de lumini.


Control online

Toate operatiunile sunt monitorizate in timp real la receptie. Se integreaza cu software-urile de gestiune hoteliera utilizate in prezent.


Drepturi de acces

Turistii pot primi drepturi de acces in zonele hotelului precum: centru SPA, sauna sau in parcarea subterana iar personalul de curatenie poate primi dreptul de a accesa camerele o singura data pe zi si in anumite intervale orare.

Detalii


Sisteme control acces hotelierSisteme control acces hotelier – pot fi sisteme locale sau sisteme online cu monitorizare la receptie.
Sistemele locale sunt compuse din yale electromagnetice montate direct pe usa care permite citirea cartelelor de acces si permite accesul in camera pentru cartelele valide. In camera hotelului card-ul se introduce in economizorul de energie care deblocheaza accesul la alimentarile cu energie electrica.
Cartelele de acces sunt programate la receptie la check-in – pentru perioada de gazduire si pentru usa camerei si eventuale alte zone in care este permis accesul vizitatorului.


Control acces hotelierLa check-out – de pe cartele sunt descarcate informatiile si se poate intocmi nota de plata daca a avut acces la servicii contra cost. Sistemele locale de control acces ofera un grad ridicat de confidentialitate turistului fara sa ofere informatii la receptie legate de ocuparea camerei. Se pune la dispozitie o cartela „Master” care are drepturi de acces permanente si depline peste tot in hotel.
Sistemele de control acces hotelier cu monitorizare online sunt obtinute prin centrale de control acces pentru fiecare camera, cititor de cartele pentru ambele intrari pe usa, yala electromagnetica in usa.  Toate functiile sunt vizibile in timp real la receptie.