Nimic la voia intamplarii!


Sistemele de avertizare si detectie incendiu au rolul de a pastra in siguranta totala hotelul dumneavoastra precum si personalul si vizitatorii care va trec pragul. Timpul de reactie este cel mai important factor atunci cand va confruntati cu un eveniment neprevazut iar sistemele de
avertizare si detectie incendiu va pot tine cu un pas inaintea unui dezastru, acoperind toate metodele de detectie de la temperatura pana la fum.

Sisteme adresabile

Se pot programa in centrala zone de acoperire diferite iar in momentul evenimentului veti putea identifica exact locul producerii acestuia.


Semnalizare acustica si vizuala

Sirenele transmit semnale sonore  si flashuri de lumina puternice, avertizand declansarea unui eveniment. Ele pot fi instalate atat in interiorul hotelului cat si in exteriorul acestuia.


Detectie multicriteriala

Detectorii de fum, temperatura sau monoxid de carbon pot sesiza inca din faza incipienta atat incendiile cu flacara mocnita cat si cele cu flacara deschisa.

Detalii


Sistem avertizare, detectie si stingere incendiuSistemele de avertizare la incendiu sunt sistemele care la detectia fumului sau a cresterii terperaturii intr-un anumit perimetru actioneaza o indexsirena, o trapa de fum, sau sisteme de stingere incendiu hoteluri .

Centralele de alarma pot fi adresabile sau conventionale. Sistemele adresabile, folosesc elemente care primesc automat o adresa (un indicativ), astfel incat la un eveniment este subliniat detectorul in cauza pe un afisaj. La sistemele conventionale, mai multe echipamente se leaga in paralel, iar in situatia unui eveniment se afiseaza intreaga zona


Sistem detectie incendiu - senzori de fumSenzorii de fum, senzorii de temperatura sau barierele de fum sunt echipamentele care la sesizarea fumului sau cresterii temperaturii peste un anumit prag transmit un semnal centralei de avertizare la incendiu.

Trapele de fum sunt automatizari care deschid un geam, usa, trapa la comanda centralei de avertizare. Acestea se pot deschide si manual.