Procesul


In peste 12 ani de experienta am reusit sa simplificam pasii de implementare a solutiilor propuse, oferind o eficienta ridicata de punere in practica a proiectelor. Fluxurile noastre de lucru sunt special gandite in asa fel incat hotelul dumneavoastra sa beneficieze de siguranta fara nici un compromis la calitate. Coordonarea intre diferitele departamente reduce la maxim timpii de instalare.

Mobilizam toate resursele aflate la dispozitia noastra astfel incat sa ocupam spatiile in care lucram cat mai putin timp cu o perturbare minima a activitatii hotelului.

Proiectarea


Inainte ca orice cablu sa fie tras si orice echipament sa fie pus pe pozitie trimitem echipa tehnica in locatie pentru a face masuratorile si a evalua riscul fiecarei incaperi ce urmeaza a fi securizata. Apoi proiectantii nostri realizeaza planul de implementare impreuna cu toate specificatiile tehnice.


Infrastructura


Orice solutie ati alege pentru hotelul dumneavoastra ea va avea nevoie de o infrastructura pentru a functiona la calitatea promisa. In primele etape ale fiecarui proiect tehnicienii nostri efectueaza cablarea magistralelor de comunicatii intre echipamentele periferice si unitatile centrale.


Punerea in functiune


Inainte de receptia solutiei se instaleaza toate echipamentele si se fac ultimele verificari pentru asigurarea calitatii semnalelor si alimentarii. Ultimul pas il reprezinta partea de programare a unitatilor centrale intocmai specificatiilor cuprinse in proiect. Livram ceea ce promitem!