Reactie instantanee!


Securizati ceea ce considerati important. Prin sistemele de alarmare
a efractiei puteti sa aflati instantaneu despre producerea unui eveniment
iar informatia poate fi transmisa automat catre echipajele de interventie.
Semnalele acustice si luminoase ofera protectie sporita prin factorul de
intimidare. Fiti mereu la curent cu securitatea hotelului dumneavoastra.

Protectie perimetrala

Prin intermediul barierelor cu infrarosu puteti asigura perimetral parcarea hotelului sau orice alta zona de dimensiuni mari.


Dispecerat


Centralele de alarma se pot conecta la dispeceratele de interventie astfel incat sa beneficiati de raspunsul lor prompt.Control la distanta


Softul de control poate fi descarcat din AppStore sau Google Play si permite armarea sau dezarmarea sistemului de la distanta.


Detalii


magelan-bigSistemele de alarma sunt cele mai eficiente sisteme de protectie electronica. Practic, senzorii sesizeaza miscarea din aria de acoperire si transmit un semnal electric catre unitatea centrala.

Aceasta interpreteaza semnalul si in functie de optiunile setate, pornesc o sirena, aprind luminile sau transmit un sms.

Sistemele de alarma pot fi pe cablu sau wireless, avand posibilitatea de a conecta senzori de miscare, de fum, de gaz, de inundatii, de geam spart.


tm-bigUnitatea centrala este creierul acestui sistem. Pot fi programate o multitudine de optiuni, astfel incat nevoile de securitate ale hotelului sa fie indeplinite. Fiecare echipament periferic (senzori de miscare, de fum, bariere IR, senzori de geam spart, contacti magnetici etc.) se conecteaza in cate o zona independenta, care poate avea optiuni programabile: sa declanseze instantaneu sirena, sa aiba un timp programabil de intarziere, sa nu sune sirena, dar sa trimita un semnal telefonic/ IP intr-un dispecerat. Daca unitatea centrala permite, poate fi impartita in 2 sau mai multe partitii. Acelasi sistem poate fi armat/ dezarmat pe 2 sau mai multe perimetre diferite.